Organització, productivitat i negoci

La integració de la informació empresarial permet obtenir una millora de temps i productivitat en l'execució de les tasques, fent que funcions que anteriorment eren exercides per diverses persones es puguin dur a terme amb molt menys personal. S'alliberen així recursos humans per a altres tasques o per al desenvolupament de projectes ajornats per falta de temps i mitjans.

El nostre producte OPENSOFT SÈRIE XXI li ofereix un conjunt de solucions integrades perquè vostè es pugui concentrar exclusivament en el seu negoci i no en tasques manuals i rutinàries.

A BiP Aplicacions li aportarem experiència, organització i productivitat. El conjunt de mòduls de programari que componen la suite OPENSOFT SÈRIE XXI es combinen i interactuen entre ells per crear una solució pràctica i eficient. Inclou comptabilitat, la gestió de tota la documentació de l'empresa, la gestió i planificació de tasques, alertes automatitzades, automatització de tota la cadena de vendes, compres, integració completa amb terminals mòbils i molt més.

Contacti amb nosaltres per saber com pot automatitzar la gestió de la seva empresa i fer-la realment competitiva i rendible.

BiP Aplicacions