Captaciˇ de dades automatitzada

La utilitzaciˇ de terminals de dades m˛bils amb el nostre programari OPENSOFT S╚RIE XXI permet a les empreses automatitzar tots els processos de recollida de dades en entorns on no Ús possible disposar d'un ordinador proper a l'usuari.

Utilitzant la combinaciˇ de terminals m˛bils, escÓners de codis de barres i xarxes Wi-Fi proporcionem una plataforma comuna per dirigir, registrar i validar el treball a mesura que es realitza. D'aquesta manera s'eliminen els retards de la informaciˇ, es redueixen drÓsticament els errors, augmenta la productivitat dels treballadors i es millora el rendiment del programari utilitzat.

La utilitzaciˇ de dispositius m˛bils estÓ totalment integrada amb el nostre producte, d'aquesta manera s'han eliminat els sempre tediosos traspassos de fitxers entre dispositiu i servidor. La nostra soluciˇ permet treballar on-line i actualitzar directament la base de dades en els llocs on es disposi d'una xarxa Wi-Fi. Per altra banda, tambÚ permeten treballar de manera desconnectada i efectuar el traspÓs de dades directament mitjanšant el dispositiu m˛bil en el moment en quŔ es disposi de cobertura de xarxa.